Za hinduską pierwszą pomoc piwo. Pewnie szok anafilaktyczny po kontakcie z czystą wodą
patmon napisał/a:
Prawdziwy kolega, najlepszy!
GrubyKleks napisał/a:
instruktor pierwsza klasa
Akurat dobrze zrobił, dobrodusznie i litościwie (może nawet słusznie i zbawiennie). Chyba każdy wolałby się utopić, niż zostać warzywem, które może jedynie mrugać.
Akurat dobrze zrobił, dobrodusznie i litościwie (może nawet słusznie i zbawiennie). Chyba każdy wolałby się utopić, niż zostać warzywem, które może jedynie mrugać.
Ja jebie, koleś sobie na bank złamał kark a koledzy się patrzą ile wytrzyma na bezdechu pod wodą.
Znasz jakiegoś hindusa? Ja znam. Stąd w ogóle mnie to nie dziwi. Jedyni hindusi jacy intelektualnie są powyżej mandarynki to tacy, którzy są częściowo brytyjskiego pochodzenia. Czysty rasowo hindus od czasów Aleksandra Wielkiego tylko cofa się ewolucyjnie.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie