podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jakbym chciał to gówno obejrzeć to bym odpalił tusk vision network i obejrzał. Na c🤬j to wrzucać tutaj?
Ogladajcie dalej takie ogłupiające programy sobie ale nie narzucajcie innym w necie aby to oglądali.
podpis użytkownika
Rzeczywistość...jedyna gra,w której jestem noobem.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiPowiedział 16 letni gimbus i 19 letni liceobus.
16 letniego gimbusa rajcują takie głupoty a 19 letni jest tak zapracowany nic nie robieniem przedkompem ,że nie umie kojarzyć faktów. tusk vision network to skrót od TVN..... No ale rozumiem. Dzieci nie ogarniają skrótów dorosłych.
Reakcja forumowicza:
"Gdzie jest orzełek? hahahhaha Dobre"
Lecz po pewnym czasie:
"Ten koleś ma 16 lat. Gówniany ten filmik."
Wypociny sadola:
"Jesteś c🤬j. Idź się uczyć. Nic nie wiesz o życiu itp."
Oto w ten sposób przedstawiłem sytuacje równania z gównem gimnazjalistów. I c🤬j macie racje, jechać po gównażerii. Takie gówno z 1 klasy gimnazjum łazi z szlugami, a i jeszcze kto ile wypił. Tępić te ścierwo.
Filmik napchany humorem jak mucha gównem.
Matizwa, tylko nie płacz. Jakby co do Ciebie nic nie mam![]()
podpis użytkownika
Rzeczywistość...jedyna gra,w której jestem noobem.
Chyba liceum tępaku.Co do reszty mogę stwierdzić,że jest to wypowiedź typowa dla wyrośniętego gówna,które ledwo co skończyło 18 i,które,jak przypuszczam,tępili rówieśnicy![]()
Kamm ja tez nic do ciebie nie mam ale przystopuj trochę z tym ścierwem i gównażerią![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<