Co oznacza, że można być j🤬ym ignorantem i startować z pełnym pęcherzem.
podpis użytkownika
FLY TO LIVE LIVE TO FLY[quote="BigLebovsky" to tak się psi c🤬ju zabawiacie z tym majstrem? Gratuluję. Widzę że nie mogłeś się powstrzymać z wrzuceniem filmu o tym co was kretów kręci. Ćwoku j🤬y😆
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaFajny z ciebie down. Taki właśnie z ciebie biznesmen. Pamiętam cię psi synu. Lepiej już zakładaj nowe konto biznesowy przegrywie bo to zapewne poleci.
Miałem na tym zakończyc. Ale ci dopisze coś piwniczaku. Kreowałes się na człowieka sukcesu który wydaje grube hajsy przez jeden weekend. Potem się okazało że dla ciebie sukcesem godnym chwalenia się jest wyjazd do Wiednia (no srogie osiągnięcie). Teraz piszesz z randomowego konta bo cię nawet z sadola już wyj🤬i,a do tego nawet w poście nie potrafisz odwołania do osoby zrobić poprawnie. Panie "byznesmen"... kończ waść. Wstydu oszczędź.
[quote="BigLebovsky" to tak się psi c🤬ju zabawiacie z tym majstrem? Gratuluję. Widzę że nie mogłeś się powstrzymać z wrzuceniem filmu o tym co was kretów kręci. Ćwoku j🤬y😆
Ja startuję z pustym. Ale po 4-5 godzinach lotu ... A trzeba czasem lecieć dalej. Także ten...
Zakłada sie zewnetrzny cewnik (taka prezerwatywa z rurką)i wyprowadza rurkę z boku uprzęży . Pełnen komfort