Tak zniszczyłem i spaliłem cały przystanek i wszystko w okolicy 100m . Inteligentna osóbko , wątpie żebyś to robił ale ja tak weź dezodorant i psiknij sb w noge przez 2s (oczywiście podpalony) poczujesz lekkie ciepło : ) rozkład jest cały więc nie spinaj. A mi tam twoje piwko lata , nie żebram tylko urozmaicam moim materiałem życie takim jak ty . Siedział by tylko i spinał zamiast cieszyć się życiem , ja mam wspomnienia a ty ?
Ja nie mówię że jestem taki czy owaki , tylko chodzi mi o to że mam bynajmniej jakieś wspomnienia z głupich zabaw z kolegami .
A co do tego wulkanu to mogłeś tam już zostać
A miej sobie, tylko do c🤬ja pana nie niszcz rzeczy, z których korzystają inni... po prostu k🤬ica mnie bierze jak widzę wandali, pomijając już fakt czy rzeczywiście coś zniszczyliście czy nie. A zamazane zniszczone itd. rozkłady jazdy na przystankach to jest już po prostu szczyt, człowiek wraca w nocy na chatę i za c🤬j nie wie o której coś przyjedzie... Koniec tematu, miłej zabawy, pozdro!
Ja nie mówię że jestem taki czy owaki , tylko chodzi mi o to że mam bynajmniej jakieś wspomnienia z głupich zabaw z kolegami .
A co do tego wulkanu to mogłeś tam już zostać