Na swoim koncercie zatańczyła go Nelly Furtado, nauczyła się go Britney Spears, a Jay Leno wykorzystał go w swoim programie. Dziś opanował także Dzień Dobry TVN: "Gangnam Style"!
K🤬a mać ludzie. Co jest z wami? Jak można się jarać takim bezmózgowiem? Jest tyle fascynujących rzeczy na świecie a ludzie sie jarają kitajcem udającym debila.. boooooszzzzzzzzz
i to jest rozrywka uwielbiana przez młodych wykształconych z wielkich miast. Fakty wyglądają tak samo, z tym że pierwsze 5 minut to najeżdżanie na PiS a potem newsy typu "koza pana Szczepana ze Swornych Gaci urodziła 5 raczki" albo "jenifer lopez powiedziała że najbardziej lubi bigos i gołąbki". I takie bydło potem wybiera 2 razy z rzędu cudotwórcę na premiera. Jak k🤬a światły leming ateista może głosować na typa który mu obiecuje cud. Ja p🤬le, już wolałbym obejrzeć TV TRWAM i wiedzieć z czego okradają mnie żydosowieci, ale w naszym wolnym kraju nie każda stacja dostaje prawo do transmisji.
rzygam tym ścierwem... a jak się wszyscy tym jarają o jezu... Słyszałem rozmowę dwóch małolatek... jedna z nich nie wiedziała co to gangam... dziewczyna jest już nikim w swojej szkole...