Reszty nie trzeba tłumaczyć bo nowe technologie przy okazji startów kosmicznych idą równorzędnie wraz z rozwojem...
Technologia pomiarów prędkości wzmacnia niższe rozwojowo jednostki systemu tej pędzącej jak gówno w gangesie 3 siły świata...
Polecam poczytać jakąś książkę o termodynamice. Nie ma czegoś takiego co jednocześnie doskonale izoluje a jednocześnie "pozwala oddychać". Poza tym tam gdzie jest gorąco i wilgotno chłodzenie przez parowanie nie działa i wie o tym każdy kto był w jakiejś Tajlandii czy innym miejscu z takim klimatem. Wełna u nas nie jest popularna ponieważ drapie i jest nieprzyjemna w dotyku. Kup sobie coś wełnianego i sam sprawdź albo zapytaj dziadków jaka to wełna była wspaniała i czemu Polacy już jej nie chcą.
Zadziwię cię ale wełna z merynosów nie drapie.
Dziadkowie takiej nie używali gdyż nie była w PRL dostępna, dlatego "drapała"
Mam czapkę z daszkiem icebreaker ujdzie przy 25 stopniach. Nie sprawdzałem jej w temperaturze 30 stopni. (syntetyk sprawdzi się dużo lepiej)
O"najtańszej bawełnie nic nie pisałem"
Nie uważam wełny z merino jako towaru "premium"
Kaszmir to premium.
No a z czym niby porównałeś "zwykłą" wełnę w swoim oryginalnym poście? No chyba nie z luksusową bawełną tylko z tym czym masz do czynienia w polskich sieciówkach czyli właśnie najtańszą bawełną
"Kup sobie coś wełnianego i sam sprawdź albo zapytaj dziadków jaka to wełna była wspaniała i czemu Polacy już jej nie chcą"
Nie porównywałem niczego do "bawełny"