Trafiłem przypadkowo na profil gościa i szczena opadła.
Uprzedzam, nie jest to wydumka z pianki, szpachli, włókna szklanego etc. Gość wyrzeźbił samochód Osobiście jestem pełen podziwu.
No i rzecz dzieje się w Polsce
gość jest naszym rodakiem jest jednym najlepszych, i jednym z ostatnich "prawdziwych" blacharzy w tym kraju, nie ma co się czepiać czy crx to podróba r8 itd, obejrzyjcie inne jego filmy jeśli ktoś miał doczynienia z blacharka to wie że jego praca jest prze hu
A odnośnie tematu, to choćbym nie wiem jakie nadwozie gość wyszpachlował, to zawsze będzie Honda z pierdzącym i mulącym 1,6, prowadząca się jak taczka z gnojem.
Możesz jedynie pomarszczyć sobie pitolka oglądając takie arcydzieło którym nigdy Ci nie będzie dane pojeździć.
O ile nie jarają mnie te małe, szybkie i przesadzone z wyglądem śmieszne dziwadła, o tyle jaram się na potęgę takimi ludzmi jak Ten oto Pan! Pozazdrościć talentu
A odnośnie tematu, to choćbym nie wiem jakie nadwozie gość wyszpachlował, to zawsze będzie Honda z pierdzącym i mulącym 1,6, prowadząca się jak taczka z gnojem.
Ten silnik 1.6 seryjnie ma 150KM, co przy masie auta robi z niego pocisk, więc w dupie byłeś gówno wiesz, leszczu.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie