Niestety bez happyendu nie wyj🤬 się.
390km/h?
A może rozj🤬y prędkościomierz
Uświadomię was j🤬i janusze z inteligencją ziemniaka i obyciem na miarę alkusa co ich nie stać na nic wiecej niż gnojowóz w 1.9tdi. na samym liczniku już powinna was naprowadzić skala niecodziennie wysoka, a dla kogoś kto choć troche zna motoryzacje to napis G-power już powinien mówić wszystko. A gruzem to jeździ większość z was pedały. G-power to nie tylko BMW to j🤬y niemiecki projekt międzygalaktyczny. Tu zawieźć mogły tylko umiejętności ale jak widać były na tyle duże że zamiast kierowca to wy pedały z obsraliście gacie za niego. Podsumowując c🤬j wam na cipe i do buzi żeby nie było za przyjemnie. 🖕
jesteś kretynem totalnym XD
@: Chodziło mi o to że nie te wzory były kartoflakiem. Kartofel to d90 , Po docięciu rowków przez środek to była kapitalna opona na zimę. Późniejsze wzory już nie miały pełnej gumy na środku. D124 nie byłyby wcale złe gdyby nie ten profil dla dziadków
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówO i mamy pierwszego kierowcę bolida BMW, ha, ha
O i odezwał się kolejny kierowca spedalonych BMW
i kolejny kerowca BMW.
Nie zawiedliście mnie w komentarzach
Na was zawsze można liczyć,
Autobusem i pociągiem. Możecie się wp🤬lać we mnie waszymi wozidłami, proszę bardzo.