Najlepsze momenty :
1:48 chłopak jego zachowanie oraz koszulka
1:47, tekst dziadka poprostu, on jest hardcorem, cytuje: "wyj🤬byś mnie tak, żeby mnie aż żeby kręgosłup pękł - byłbyś zadowolony, miałbyś radość"
Delektować się Dla mnie pewnego rodzaju absurdem jest to, że chińczycy tak się nie bronili jak Stadion Dziesięciolecia im zabierali jak kupcy KDT aczkolwiek w mojej opinii, połączenie pierwszej linii metra z drugą jest dla WW-y priorytetem,
Miłego oglądania sadyści
Co to miało. k🤬a, być. P🤬leni socjaliści się zabarykadowali, zaatakowali policję i jeszcze jęczeli jaka to im się krzywda stała. Powinni wpaść tam w nocy zając to po cichu a rano jakby handlarze przyszli to c🤬ja by dostali. I jeszcze narzekają że tylko godzinę na zabranie towaru mają. K🤬A !! PÓŁ ROKU MIELI!
A co pytania na koniec: NAP🤬LAĆ, TĘPE C🤬JE.
Zdenerwowałem się.
Oski_m: pl.wikipedia.org/wiki/Sierpień_1980
Co to miało. k🤬a, być. P🤬leni socjaliści się zabarykadowali, zaatakowali policję i jeszcze jęczeli jaka to im się krzywda stała. Powinni wpaść tam w nocy zając to po cichu a rano jakby handlarze przyszli to c🤬ja by dostali. I jeszcze narzekają że tylko godzinę na zabranie towaru mają. K🤬A !! PÓŁ ROKU MIELI!
A co pytania na koniec: NAP🤬LAĆ, TĘPE C🤬JE.
Zdenerwowałem się.
niech żyje ZOMO.
o, jeszcze zapomniałem: pl.wikipedia.org/wiki/Powstanie_warszawskie - j🤬i terroryści sprzeciwili się legalnej władzy hitlerowskiej na ziemiach polskich. nap🤬lać tępe c🤬je! niech żyje GESTAPO
rrdzony nie szufladkuj wszystkiego dobra? Handlarze stamtąd mieli dość czasu na wyniesienie się. Ba, dostali nawet propozycje innych lokali zastępczych to im k🤬a nie pasowało. Ja popieram Oski_m.
rrdzony
Handlarze nadal mentalnie żyją w socjalizmie i uważają że państwo musi im zapewnić miejsce pracy. I gdzieś mają to że większość ich tam nie chce.
A jeżeli już lubisz się wypowiadać w taki sposób to: Handlarze stali tam gdzie stało ZOMO.
makabra ... to co się działo to tylko przez bandę głupców - bo takimi się bardzo łatwo kieruje,
a to jest mój idol/idiota - bohater całych zamieszek youtube.com/watch?v=XM7DEyxahjs
cześć 1 i druga też warta świeczki
Ja też popieram Oski_m. Poza tym podziwiam policjantów za to, że nie dali się sprowokować. Rrdzony nie wiem czy oglądałeś dokładnie filmik ale jak możesz nazwać ZOMO policję czy ochronę? Na ich miejscu też bym gazował. "Od tej wolności w dupach im się poprzewracało" :]