Nie ma to jak wejść do samochodu i zadać pytanie "Co tutaj się dzieje?"... Za niedługo panią reporterkę zobaczymy w TVP Info, albo innym TVN24 pewnie...
skoro komuś samochód jest potrzebny do wożenia głośników i światełek, to ok wyobrażam sobie 4 osoby w takim samochodzie jadących na wakacje z bagażami na kolanach, bo przecież w bagażniku głośniki.
Witam! rzadko coś komentuję, ale kurde wieś tuning muszę obsmarować. Ani to nie JDM ani German !!
Z tego co widzę, włosy na żelu, łańcuchy na szyi , formy wypowiedzi też na wysokim poziomie... z tego wszystkiego hania dawała rade, ale środek bieda (chodzi mi o gust) !!!! W tuningu nie chodzi o to żeby wydać gruby hajs, chodzi o to żeby robić modyfikacje z gustem !!
" To jest jeden samochód, który właśnie mam taki stuningowany, nie, no i po prostu no wszystko przy nim zrobię, wszystko zrobić przy nim, dbam o niego, nie, żeby to wiadomo jakoś, jakoś tam wyglądało ''
Nie prawidłowy opis. Tuning polega na poprawie własności jezdnych i dynamiki auta, a nie na pokazaniu jak moiżna auto zniszczyć i ile to ja mam słomy w butach.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie