@Vangee
brawo za ograniczony umysł który nie może pojąć że otwieram zamki, auta itp. bo jest to moje hobby, nie okradam ludzi bo zauważ że jeździłbym jakimś super-hiper-turbinowo-laserowym autem a nie Fiatem
w polsce zresztą ludzie nie mogą pojąć niektórych rzeczy tak jak np. w niemczech, holandii czy nawet hameryce gdzie są grupy hobbystyczne. Wytrychy są legalne, a gdy ktoś kradnie to kara kumuluje mu się jak wyniki w totka.
Może i przynudzam, ale nie mogę znieść takiego ograniczenia jak reprezentują sobą co poniektórzy
@KULTYWATOR
Mam zamek ze Schmelzwagena - konstrukcyjnie taki sam jak w Audi ale wsadzony w inną klamkę.
Nie muszę ci nic udowadniać ale zrobię jeden wyjątek, miłego fapowania.
@eL_AdameK
Punto ma obudowany zamek, a Tico nie, więc żeby otworzyć Fiata z takimi drzwiami (Punto, Siena, Seicento, Palio itp.) to trzeba wiedzieć gdzie narzędzie wsadzić.
edit: złodziej i tak nie używa takiego narzędzia, ale na wszelki wypadek dałem po pikselku
K🤬a jak będę chciał op🤬lić jakieś auto,to najprościej jest cegłą wyj🤬 szybę i zabrać to co w środku.W większości i tak jest alarm więc po c🤬j kombinować?
a na osiedlu gdzie stoi kilka blokow po 200 mieszkan i tak sie nikt nie zainteresuje tym alarmem.