No i zaraz pojawi się fala p🤬lonych hejterów facebooka. Ja fejsa mam i bardzo sobie jego chwalę, szczególnie z tego powodu, że jestem studentem i łatwiej jest się komunikować z ludźmi z roku na fb, niż poprzez coraz to bardziej zaj🤬e reklamami i bzdetami gg. Ponadto łatwiej jest zorganizować imprezę na większą ilość osób, niż np. gadać z każdym osobiście.
Zazdrościcie mu fejmu? Czy jak? Bo gość przecież k🤬a dobrze prawi. A jak nie masz fejsbuka - to nawet nie otwieraj swojej e-mordy hejterze. Ode mnie piwko.
Jakby ktorys z uposledzonych uzytkownikow jeszcze mial watpliwosci po co to wszystko sie robi, bo zapewne mysli ze nic sie nie dzieje, odslylam do linka : allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=facebook .
Jak mnie drażni ten człowiek, wszystko takie na siłę bo inni robią + wybieranie tematów które interesują tylko przedział wiekowy 10-14
podpis użytkownika
Jak słabym trzeba być człowiekiem, aby bez wstydu przyznawać się, że jakaś obca mu osoba miała w sobie tyle siły, by obrazić jego uczucia religijne? Jak słabe musiały być te uczucia?