Matush5 napisał/a:
Pozatym siadacie tak na tego VW, a prawdę mówiąc VW ma praktycznie polowe światowych najlepszych marek... Ja osobiście bardzo lubię VW i Audi. Ponieważ można kupić np. Audi A4, VW Passata B5, Golfa IV do 10 tysięcy złotych w bardzo dobrym stanie, mało palą, części nie są drogie są eleganckie, wygodne bardzo podoba mi się wygląd ogólny tych aut. Są to bardzo dobre auta, szanowane na całym świecie poimo tego, że nie są to moje wymarzone modele
Hmm
Owszem kupisz Golfa IV, Paska B5, Audi A4 do 10 tysięcy w TDI, będzie miał mały przebieg 250 tysięcy (co to dla diesla

) będzie mało palił itd. ale...
Wiesz ile kosztuje kosztuje turbina czy na przykład pompowtryskiwacze które padną prędzej czy później (raczej prędzej) ? W którym miejscu te samochody są eleganckie? Są szanowane bo tak wmówili większości społeczeństwa że VW to coś nieśmiertelnego i zajebistego (tak było kiedyś ale idioci dalej to gówno kupują a potem płacz bo DSG wytrzymała tylko 100 tysięcy

)
To tak jak by powiedzieć żę Mercedes to najlepsza marka na świecie bo kiedyś wypuścili W124 który i po milionie kilometrów się zepsuć nie chciał.