Lubię fanatyków, ładny obiekt badawczy. Niedawno pan braciszek przyjechał w moje okolice nie omieszkałem opuścić jego wystapienia pod przykrywka menela. Niestety, esencją fanatyzmu była baba która upuściła rower na ulicę żeby brawo na wejście przybić mu.
Ciekawe po ile k🤬a opycha te j🤬e figurki innym dewotom.
A operator kamery to k🤬a Oskar za zdjęcia nawet c🤬j nagrał odbicie swej j🤬ej facjaty, takie k🤬a artisticzne.
Wiele już widziałem na tym portalu, ale to przekracza wszelkie granice dobrego smaku i tak ukochanej przeze mnie logiki. Z całego materiału zdołałem obejrzeć jedynie 2 minuty (wiem słaby jestem).
Tak szczerze po pierwszej minucie miałem ochotę przyłożyć jej do twarzy shotguna i pociągnąć za spust! Po drugiej, brakowało niewiele, żebym tą strzelbę przyłożył do swojej skroni...
może i baba p🤬lnięta ale akurat racje ma , szydzicie z kaczyńskich , to c🤬j , że Jarek premierem nie jest juz ze 2 lata . teraz tusk nas wszystkich w dupe r🤬a a wy , nie wiem k🤬a czy nie widzicie czy wam to przyjemnośc sprawia... także radze k🤬a przejrzec na oczy i odp🤬lic sie juz od Leszka niech spoczywa.