@up Zacytuj mi proszę gdzie napisałem że w FG nie ma sadyzmu? Weź k🤬a przerób sobie kilka czytań ze zrozumieniem a dopiero później odpisuj ludziom na komentarze
Co z tego że w FG masz mnóstwo "niepoprawnych" scen skoro 3/4 z nich są tak k🤬a żenujące że ja p🤬le. Wolę 3 porządne poj🤬e sceny w Futuramie niż 15 c🤬jowych w FG, do tego w c🤬j przeciąganych jak chociażby ta scenka z waleniem zapodana przez Ciebie

. Gdyby nie te scenki (w większości i tak k🤬a żenujące) to FG by w ogóle się oglądać nie dało bo tam nic poza nimi nie ma, cały "humor" FG leży tak naprawdę w nich, bo nie spotkałem tam ŻADNEGO, powtarzam ŻADNEGO żartu sytuacyjnego czy słownego na POZIOMIE To że w każdym odcinku masz tego typu scene nie czyni jeszcze serialu dobrym, no chyba że lubisz humor na hamerykańskim (czyt. niskim) poziomie. W Futuramie o mocno sadystyczne sceny (krew, flaki) raczej ciężko ze względu na czas emisji, częściej można było zobaczyć różne ohydztwa jak próba gw🤬tu Fraya przez krewetobabe do której startował Zoidberg, ale za to całą reszta to po prostu mistrzostwo

.
Przytoczyłbym kilka przykładów ale za c🤬ja nie mogłem znaleźć żadnego na YT, a szkoda bo scena w której Bender jeżdżąc na nartach spada z klifu i wp🤬la się w lodowisko dla przedszkolaków, krusząc lud i topiąc je przy tym to dla mnie po prostu mistrzostwo. Futurama MIAŻDŻY FG pod każdym praktycznie względem - fabularnym, dialogowym czy humorystycznym o bohaterach nie wspominając
Cytat:
w przeciwnym wypadku uznam ze przyznajesz sie do p🤬lenia. pozdrawiam.
K🤬a, takich tekstów to ja w gimnazjum się swego czasu nasłuchałem w c🤬j, prawie oplułem monitor energetykiem, no nie moge
P.S Lepiej zażyj maść na ból dupy

Przyda Ci się

Pozdrawiam.