@gikeryooo
a po c🤬j mu kierunkowskaz jak on swoim pasem jedzie? zrob prawko najpierw, a potem p🤬l glupoty. to samo reszta. jeszcze blondyneczke grzecznie wpuscil mimo, ze migacza nie wlaczyla, a wy tak o nim piszecie. sk🤬ysyny... pretensje mozna miec do typa co skonczyl pas na betonowych blokach, bez ostrzezenia, albo do typa w aucie z kamera, ze nie ogarnal
gówno prawda... jeśli osoba jadąca z przodu wymusi to jej wina...
Chłopie, jeśli masz prawo jazdy - spal je, tak będzie lepiej dla wszystkich.
Oczywiście, włącz kierunkowskaz i czekaj aż ktoś Cię wpuści na prawy pas. ML-ka nawet nie włączyła kierunku.@artiee
z całym szacunkiem miszczu, ale te znaki są od tego aby ktoś nie wj🤬 się w betonowe klocki i w żaden sposób nie nakazują do zmiany pasa ruchu.....
ripostuj...
Bo? Jakieś argumenty ? Bo jak nie masz to na razie sam się spal.
Tablice prowadzące stosuje się na łukach poziomych, których geometria może być zaskoczeniem dla kierujących, lub które mają promień mniejszy od normatywnego dla danej drogi oraz duży kąt zwrotu.
jendrke dla mnie jesteś kretynem i pieprzysz od rzeczy....
Jaka niebieska strzałka, nienormalny jesteś, że w tej dyskusji ją zauważyłeś...?
Nie widzisz ślepaku strzałek na jezdni czy wstyd Ci się przyznać i nie wiesz jak strzałka wygląda?
No dobra, lewy pas zanika, spójrz na jeepa przed tym vanem? Dał radę wjechać na zamek? Dał. Nie rozumiem więc dlaczego burak z vana nie mógł ZWOLNIĆ i POCZEKAĆ, aż będzie wystarczająco dużo miejsca.
Walisz z boku - jest OK. Walisz w kant - też jest OK. Walisz centralnie w tył - na 99,9% twoja wina. Pozostałe 0,01% jest dla szczęściarzy, którzy mieli porządnych świadków, ew. dobrego prawnika.
albo kamere w aucie? i jak pan z vana sie rzucil chamsko, skoro to byla jego kolej? postaw sie na miejscu goscia jedzie wk🤬iony i zmeczony, pewnie z roboty wraca w korku, a tu jakis sk🤬ysyn mu sie wpieprza na pas ktorym jedzie, tak chamsko, ze go prawie rysuje. mial pecha, ze ruch sie zatrzymal akurat wtedy jak sie zagapil
H🤬ja nie w rosji Szczecin zadupie j🤬e
Twierdzicie, że pani z ML-ki i gościu z kamerką mieli pierwszeństwo ? Proste jest chyba, że jeśli mój pas się urywa i widzę znaki które zaznaczyłem na SS to ja mam się pilnować i czekać na ustąpienie kogoś z prawej, a nie wp🤬lać się jak ostatni wieśniak bez kierunkowskazu. Jeśli twierdzicie inaczej to Wy jesteście niebezpieczni i lepiej palcie prawka.