@Aries
przestań się szmacić, to nie będziesz robiła bękartów, możesz też wrócić do podstawówki to się dowiesz skąd się biorą dzieci.
 ) więc w tym przypadku to akurat ciąża i poród (które mnie brzydzą chyba bardziej niż cokolwiek innego) się wykluczają - co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
 ) więc w tym przypadku to akurat ciąża i poród (które mnie brzydzą chyba bardziej niż cokolwiek innego) się wykluczają - co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym! 
                                                                                            co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
A jak ktoś chce być krową rozpłodową, to tez jej wybór.

co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Dziecko, ja akurat jestem aseksualna (i nie mam z tym problemu, a wręcz mnie to jara ) więc w tym przypadku to akurat ciąża i poród (które mnie brzydzą chyba bardziej niż cokolwiek innego) się wykluczają - co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Prawackie niedojeby mają problem ze znalezieniem kobiety która w razie wpadki zastosuje np RU486. Nie dziwi to gdyż szukacie pośród swoich, plemiennych, zacofanych dziewek stąd później płacicie alimemty albo po katolicku wyrzucacie dzieci na śmietnik zamiast rozwiązać problem w normalny sposób.