widzę ze jest więcej DEBILÓW niż sądziłem -nawet jeśli autorowi posta chodziło o inna sprawę materiał filmowy jest związany z tym o czym pisałem kiepy.
nieodwracalnie w takim razie jestem naczelnym debilem czy tylko debilem ? możecie założyć kółko wspólnie adorujących się debilów. i nie proście mnie żebym do was dołączył - mam już swój klub poza tym nie zadaje się z debilami . dajcie sobie po piwie. obciągnijcie sobie laski i dalej myślcie że eurosierota zabił za litra wody mineralnej .
@bicpico - chodzi o to że jest jakiś dj z którego wszyscy się śmieją i nazywa sam siebie Robert M, który się obraził że mu wody nie podano w knajpie. Szczerze mówiąc gdyby nie to że chyba wczoraj o tym czytałem również na sadolu to nie wiedziałbym o co chodzi... Nigdy bym o gościu nie usłyszał... Dziwię się tylko że takie nabijanie się z bicpico tu nastąpiło, jak prawdopodobnie większość również nie słyszała o tym gościu aż do dnia wczorajszego...
to niby ma chodzić o jakimś pedalskim p🤬lonym pseudo didżeju od bezsensownej techno łupanki który se nagrywa z farmą jotpe hawudepe plus jeszcze w monopolu działał (Ś.P. Jędker [*]) kretyni! p🤬lić firme