Byłem we Włoszech w ubiegłym tygodniu pod Wenecją w miasteczku Marghera i muszę przyznać ze jest tam szał c🤬ja , ciapaci , pakole , sm🤬chy , azjaci i o wiele więcej bydła ze wschodu czy afryki . Całe ulice są pełne (ludzi) wyżej wymienionych a malutkim % są włosi i turyści . Serio strach tam chodzić solo bo te k🤬y się wszędzie szlajają w grupach i podejrzanie patrzą na kazdą osobę o odrobine jaśniejszej karnacji.
Byłem we Włoszech w ubiegłym tygodniu pod Wenecją w miasteczku Marghera i muszę przyznać ze jest tam szał c🤬ja , ciapaci , pakole , sm🤬chy , azjaci i o wiele więcej bydła ze wschodu czy afryki . Całe ulice są pełne (ludzi) wyżej wymienionych a malutkim % są włosi i turyści . Serio strach tam chodzić solo bo te k🤬y się wszędzie szlajają w grupach i podejrzanie patrzą na kazdą osobę o odrobine jaśniejszej karnacji.
>Co nie spodobało się miejscowym. Włochy
Male sprostowanie - to nie sa Wlochy tylko Malta, konkretnie St. Julian's. Ogolnie dyskusja o Wloszech nie ma zbyt wiele wspolnego z Malta, gdzie jest calkiem spokojnie pod wzgledem przybyszy z Afryki i Bliskiego Wschodu. Wiekszosc z nich po doplynieciu siedzi w osrodku Hal Far, z ktorego moga wyjsc dopiero po spelnieniu konkretnych warunkow.
Takie przypadki jest ten na filmiku sa mocno odosobnione. W okolicy byl jeszcze jeden murzynek ktory tez odwalal i zaczepial ludzi. Regularnie chodzil z obita morda, bo policji nawet juz chyba nie chcialo do niego przyjezdzac po jakims czasie.