K🤬a znam ten musical na pamięć (choć francuskiego nie znam). Mam chyba w każdej możliwej wersji językowej w jakiej został wystawiony, ale serio...tutaj?
Genialny utwór w świetnym wykonaniu.
Powstała też rosyjska wersja musicalu. W ramach ciekawostki- poniżej ten sam utwór w wersji językowej królestwa nagrywania wypadków samochodych:
Genialny utwór w świetnym wykonaniu.
Powstała też rosyjska wersja musicalu. W ramach ciekawostki- poniżej ten sam utwór w wersji językowej królestwa nagrywania wypadków samochodych:
Gdyby to był 1 kwietnia to bym pomyślał, że żart. Jaja sobie robicie? To jest Sadistic.pl, a nie stronka z fajnymi piosenkami. Nie było cycków... Nawet passów do Brazzers nikt nie wrzucił... Co z tego, że fajne jak to nie miejsce dla takich rzeczy! NIE MA PIWA!
Kiedyś byłem w Paryżu pod Notre Damme zimnego , deszczowego , późno jesiennego wieczoru. Włączyłem ten kawałek na swojej mp3 i aż mnie ciary przeszły. To była magia , przez chwile poczułem nawet zapach późno średniowiecznego Paryża. Coś niesamowitego.
No dalej... wrzucajcie na sadola dalej takie "gówna"(owszem ładne, piękne ale portale się wam p🤬lą) to będziemy tu mieć następnego JoeMonstera i inne takie jego gówniane mać kwejki.