Tematy polityczne powinny być blokowane....
ed2kk : jeśli taki z Ciebie aktywista i interesujesz się polityką to co tu, do k🤬y nędzy, robisz?? Rób karierę w Sejmie i zmieniaj to wszystko! Myślisz, k🤬a, że wrzucanie poj🤬ych video na każdym forum zrobi z Ciebie przeciwnika systemu?? Idź w p🤬du!
Przepraszam pozostałych, że się uniosłem ale wk🤬iłem się![]()
Jak dla mnie to właśnie ta muzyka ma za zadanie zmanipulować oglądaczy...
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣Xenomorph08, Requiem for a dream. Jest też film o takim samym tytule. Całkiem fajny zresztą.
@Topic
Sądzę, ze jest coś na rzeczy. I albo te całe ufo się kontaktuje z rządem któregoś z państw, i owe państw(o/a) tuszuje sprawę ( wcale bym sie nie zdzwil jakby chodziło o USA lub Rosję ) albo póki co nas obserwują. Coraz bardziej jestem ciekaw końca grudnia br. i tego co stanie się po owej dacie.
@Topic
Sądzę, ze jest coś na rzeczy. I albo te całe ufo się kontaktuje z rządem któregoś z państw, i owe państw(o/a) tuszuje sprawę ( wcale bym sie nie zdzwil jakby chodziło o USA lub Rosję ) albo póki co nas obserwują. Coraz bardziej jestem ciekaw końca grudnia br. i tego co stanie się po owej dacie.
Jak widzę masońską piramidę i podpis 'globalna manipulacja' to z czym to ma być związane?
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣