Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Prosta porada. Jak pies się zerwie ze smyczy lub ucieknie, to najgorsze co to zacząć go gonić i wrzeszczeć aby wracał (taki ton tylko sprawi, że pies będzie wiedział o tym, że coś przeskrobał i tym bardziej nie będzie chciał wracać). Trzeba zacząć biec w drugą stronę i wołać tonem jak do zabawy, dużo skuteczniejsze.
A propos to właśnie skończyłem dzisiaj drugą wylewkę przed garażem czyli tak zwany wjazd, A jeszcze wcześniej wylewkę w garażu. Co kto lubi ale ja bym się wkurzył na tego pieska, i być może dostałby za to w mordę
Sam nie mam jakichś ciągot do zabijania zwierząt ot tak, ale jak trzeba to nie mam większych oporów.
Kura na rosół - ciach.
Królik na udka - bach.
Świnia na wędzenie - ciach.
Szpaki czyszczą drzewa z owoców -bach.
Z nadmiarem młodych niestety też miałem styczność.
Według mnie powinno być tak: Człowiek>zwierze>przedmiot.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Trzeba być debilem, żeby nie przewidzieć, ze pies nie skuma, ze po świeżo wylanym betonie się nie biega.
Za bycie debilem, nie powinno się karać psa - no chyba, ze jest się debilem do potęgi
Ewolucja polega na tym ze eliminuje się nieporzadane cechy. Jedna z nich moze byc bieganie po swieżo wylanym betonie.
Ktoś kto mówi ze to niemozliwe. To niech spojjrzy na psy mysliwskie, które instynktownie reaguja na pewne bodźce.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie