Bardzo fajna inicjatywa i super że coś takiego się organizuje (dużo wiary, dzieciaków i nawet laski na deskach) i bardzo popieram takie akcje co wyciągają gówniarzy sprzed kompów i to tyle pochlebstw... a teraz trochę wjazdu na organizatorów, po pierwsze impreza masowa z dzieciakami a tu chleją piwsko w biały dzień, rzucają puszkami i na końcu jakiś koleś rzyga (na dodatek wygląda na współorganizatora)... super k🤬a, jak już fajna inicjatywa jest to jakiś k🤬a ochlej-morda albo kilku sp🤬oli wszystko... teraz jestem pewny na 200% że miasto przez ten incydent z piwskiem nigdy więcej już ręki do czegoś takiego nie przyłoży. Tylko podziękować tym Panom, że to zorganizowali i na koniec "spalili most" uniemożliwiając takim finalnym zachowaniem organizację kolejnych imprez. Tak więc, PIWA NIE POSTAWIĘ ZA TO PIWSKO NA KOŃCU !!!
Up@ no przeciesz emo fryz nie jest ladny wiec tekst piosenki pasuje tak nawiasem, a druga sprawa, to oni za punkow to sie raczej nie uwazaja...
![]()
ja p🤬le, właśnie dałeś pokaz swoich umiejętności w rozumieniu tekstu piosenki...
sam cytujesz fragment "p🤬lona era techno", a odnosisz się do tego jakie to utwory przedstawiają dany gatunek... rzecz w tym że tekst nie jest o gatunku muzyki, a o zachowaniu i wyglądzie ludzi na co dzień...
no ale czego można chcieć od człowieka któremu umcyk umcyk i jeb jeb jeb wyprostowały większość zwojów mózgowych...
Ja komentuje tekst piosenki i mam do tego prawo. A umcyk, umcyk, jeb, jeb, to pewnie na co dzień słyszysz w sypialni swoich rodziców, bo dziwię się jak mogli spłodzić takiego młota jak Ty.
![]()
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim