Wysłany:
2010-11-19, 2:07
, ID:
451221
13
Zgłoś
I za to kocham ten portal. Kiedy zaczynam wierzyć, że ludzie (mam na myśli komentujących) trochę są lepsi, mądrzejsi, w takich tematach widzę, że jednak polska (specjalnie nie piszę dużej litery) to Ciemnogród, a najgorsze, że większosć z was co to pisało, prywatnie nie zna żadnego geja, i pieprzy głupoty takie jak większosć z was w tym temacie. Też nie popieram tego, by geje czy lesbijki adoptowały dzieci, może nie że nie akceptuję, ale wychodzę z założenia, że takie coś może mieć miejsce, nie powinno, ale może się zdarzyć. I ja osobiście, gdybym miał wybór bycia adoptowanym przez homoseksualistów, czy pędzić wegetatywny żywot w bidulu, biorę to pierwsze. I najgorsze jest te wasze debilne stwierdzenie, że homo to na pewno wychowają kolejnego homo, to ja się spytam: a kto urodził tego geja, jak był wychowywany?? Miał ojca i matkę, a te sprawy są kwestią genetyki, naturalna rzecz. Nienaturalne jest to jak wy ich traktujecie, geje nie mówią wam jak macie żyć, więc i Wy tego nie róbcie. Ot co.