Mentzen - typowe polskie nazwisko z dziada pradziada
Zastanawia mnie, co mają w głowach młodzi, którzy głosują na tego z🤬ba. Serio, nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu, a potem resztę życia je wychowywać? Serio, jak wam ktoś żonę/matkę/córkę wyr🤬a to nie będzie miało znaczenia, że jest np. czarne, lub podobne do zwyrodnialca?
ale dla tego z🤬ba to tylko DROBNA NIEDOGODNOŚĆ.
No chyba, żeby jego dopadła, to wtedy wiadomo, wyższa konieczność, wyjątek.
Każda z tych dwóch opcji to dalej zero veta dla przymusowej modernizacji mieszkań i domów do poziomów energetycznych pod groźbą ogromnej kary finansowej- patrz belgia. Auta elektryczne. Drogi prąd i zakaz wydobywania węgla. Bo Polska nie może korzystać z złóż my tylko tu mieszkamy. Złoża są jewropy i Ameryki.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Polska ma ok. 36,6 miliarda ton niewydobytego węgla kamiennego i 23–36 miliardów ton węgla brunatnego. Przy obecnym poziomie wydobycia wystarczy to na około 750 lat węgla kamiennego i 600 lat węgla brunatnego.
Masz mi pożyczyć trochę forsy bo mnie cholera NIE STAĆ !
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!To smutny paradoks, że ich ciężka praca generuje więcej strat niż zysków.
Taki filmik możesz znaleźć z każdą opcją polityczną w tym kraju.
Nie będzie się niczym różnił.
"Protokół aborcja odpalony"
Paręnaście lat temu protokół "dziadek Tuska służył w wermachcie" też zadziałał
Nazwisko ci przeszkadza?
To obadaj jakie w sejmie polsko języczne nazwiska mają posłowie z pisu i ko.
:
Mentzen jako jeden z niewielu posłów kandydatów na prezydenta ma własny biznes.
Nie jest darmozjadem, nierobem.
Fakt że konfa jest odklejona na punkcie religii nie zaprzeczam.
Zawsze możecie zagłosować na tą drugą opcję.