może spójrz na moje komentarze i zastanów się że może marnym dlatego bo nie jestem trollem, wyrażam swoje zdanie i prowadzę rozmowę na ten temat a ty pajacu się wp🤬lasz bez potrzeby.
No prawie wyskoczyłem z butów. Jesteś po prostu j🤬ym tępakiem który nie widzi różnicy między zagazowanym 2.8 litrowym silnikiem a zajebiście zrobionym, wyremontowanym corrado przez ludzi którzy wkładają całe serce w to co robią a ich sposób ubioru ( NAWET JEŚLI NOSZĄ DRESY ) nie ma nic wspólnego z łysymi koksami z bmw dla których rozp🤬ol to jedyna rzecz na świecie która ich bawi, to ja ci naprawdę współczuje a drugą rzeczą jest fakt, że o gustach imbecylu się nie dyskutuje, więc jeśli tobie się nie podoba to zachowaj swe zdanie dla swego pustego łba wiejski filozofie.
podpis użytkownika
tylko jest jedno ale o gustach się nie dyskutuje bałwanie
podpis użytkownika
Chciałbym widzieć miny posiadaczy tych super nowych TDI/CDI/CRD i innych klekotów zimą przy -20 kiedy ten tzw. trup odpala i dojeżdża kiedy oni szukają kabli telefonu do serwisu.
Standardowa opinia kogoś kogo nie stać na nowe auto i stara się wmówić wszystkim że tylko dlatego ma stare bo jest lepsze.
Nie wiem czemu mnie obrażasz ale mam to gdzieś internetowy napinaczu.
a ja nie wiem czemu się przyp🤬alasz o każde słowo każdego użytkownika ? już przestałem pisać pod Twoim adresem żeby mieć święty spokój... ojciec Cie żelazkiem zaczepiał ze teraz Ty do każdego musisz się przyp🤬olić
podpis użytkownika