Zaczynam się zastanawiać czy Ty serio czy sobie jaja robisz?
Cytat:
No chyba ,że 'w miare dał radę' oznacza ,że odbił 3 razy w każdą stronę a strone a nie po 2 jak większość na takich filmikach.
ch*j a nie kierowca i tyle.
Cytat:
Ja bym w ogóle nie wyprzedzał mając po środku drogi szeroką na 2 metry i wysoką na 20cm warstwe śniegu z lodem......
Tutaj wypisujesz BZDURY jaki to ten kierowca nie jest słaby i że Ty przecież byś się nie brał za WYPRZEDZANIE (gdzie tutaj widzisz wyprzedzanie?) a następnie walisz oderwanym od kontekstu
Cytat:
WYRAŹNIE widze ,że jakby gość jechał spokojniej to by do tej sytuacji w ogóle nie doszło.
Nie neguję tego, że jechał za szybko (mam Ci to napisać drukowanymi czy pocztówkę wysłać z rysunkiem żebyś załapał?

). Dyskutowaliśmy nt tego jak wybrnął z sytuacji.
Kąśliwy jestem z natury więc się ustosunkuję do Twoich dalszych inwektyw:
Cytat:
Czy jesteś jednym z tych co zapie**alaja >100-120 po zabudowanym i mają pretensje jak ktoś jadąc 70 zajedzie im droge itp? Bo brzmisz dokładnie tak.
Zajechanie komuś drogi jak szybko by nie jechał to WYMUSZENIE pierwszeństwa przejazdu, jeżeli do Ciebie to nie dociera to może panowie policjanci Ci to wytłumaczą jak komuś tak zrobisz.
Cytat:
To zdradze ci tajemnice - ważniejsze od umiejętności poradzenia sobie w takich sytuacjach jest umiejętnośc zapobiegania im.
Gdybanie twoje czy ja bym sobie poradził na jego miejscu lepiej czy gorzej jest zabawne bo ja bym takiej sytuacji nie miał bo bym do niej nie dopuścił.
Jesteś jasnowidzem? To graj w lotto zbijesz fortunę. Możesz jechać i 30 km/h po mieście i w końcu może Ci się zdarzyć sytuacja której nie unikniesz bo ktoś Ci wyjedzie np na czerwonym. Jak nie masz umiejętności poradzenia sobie w trudnych sytuacjach to zapewne jesteś jednym z tych leszczyków którzy przy lekkich opadach śniegu/deszczu jadą po mieście 30 km/h bo "zapobiegają sytuacjom".
Cytat:
Zrozumiał czy mam napisać to samo powoli i dużymi literami aby łatwiej mu było?
Będę bardziej szczęśliwy jak zaczniesz pisać poprawnie po polsku i z kulturą