@Velture na zużytych nie pojeździsz może Ci zafunduję w przypływie litości?
Ale już tak serio to widać, że dobry jesteś w gadaniu i nigdy autem w poślizg nie wpadłeś, najlepszemu kierowcy może się zdarzyć wyjazd w śnieg. Gość jedzie dość szybko, fakt, ale zestaw mu wyjeżdża na jego pas więc ucieka w śnieg. Gdybyś obejrzał uważnie to może byś głupot nie pisał
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<No chyba ,że 'w miare dał radę' oznacza ,że odbił 3 razy w każdą stronę a strone a nie po 2 jak większość na takich filmikach.
ch*j a nie kierowca i tyle.
Ja bym w ogóle nie wyprzedzał mając po środku drogi szeroką na 2 metry i wysoką na 20cm warstwe śniegu z lodem......
WYRAŹNIE widze ,że jakby gość jechał spokojniej to by do tej sytuacji w ogóle nie doszło.
Czy jesteś jednym z tych co zapie**alaja >100-120 po zabudowanym i mają pretensje jak ktoś jadąc 70 zajedzie im droge itp? Bo brzmisz dokładnie tak.
To zdradze ci tajemnice - ważniejsze od umiejętności poradzenia sobie w takich sytuacjach jest umiejętnośc zapobiegania im.
Gdybanie twoje czy ja bym sobie poradził na jego miejscu lepiej czy gorzej jest zabawne bo ja bym takiej sytuacji nie miał bo bym do niej nie dopuścił.
Zrozumiał czy mam napisać to samo powoli i dużymi literami aby łatwiej mu było?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Wyobraź sobie, że mam już trzeci...Kupisz samochód i będziesz jeździł to pogadamy
nawet nie skomentuję.a narazie skup się na tym ,że twój kwartalny na autobus się kończy
Ja miałem jedną kolizję ze swojej winy i jedną z nie swojej, bardzo dużo mnie to nauczyło. Między innymi tego, że jak widzę akcję jak na filmiku, wiem, że kierowca miał nie tylko farta, ale też umiejętności.Póki co to ja nie miałem jeszcze ani 1 wypadku/kolizji ze swojej winy
ja nigdy nie sprawdzałem ile to km przejechałem. Mogę Ci tylko powiedzieć, że mam tego na pewno dużo, zjeździłem 3 auta, kilometry robiłem i na mieście zawodowo i w trasie, więc mogę co nieco powiedzieć. Bardzo dobrze, że c🤬ja wiesz, bo przynajmniej na tyle się ogarnąłeś w stosunku do swojego pierwszego posta.a przejechałem w życiu jako kierowca ponad ćwiartke - co i tak uważam za bardzo mało i wiem ,że ch*ja wiem.
Udowodnij mi to a nie szczekasz. A wcześniej wymień przeglądarkę na coś normalnego i patrz ile byków Ci podkreśli!Dopie**alasz się ,że ja mam pisać poprawnie po polsku a sam tego nie robisz...