Wysłany:
2012-12-18, 1:31
, ID:
1666937
Zgłoś
@rizla
W pełni się z Tobą zgadzam. Umiejętności kontrolowania auta w poślizgu i wyprowadzania z niego trzeba szlifować, bo co z tego, że ktoś zrobił na autostradzie już 100 tyś km skoro przy pierwszym większym niekontrolowanym poślizgu poleci do rowu, bo nie ma wyczutego samochodu w takiej sytuacji? Oczywiście trzeba to robić w miejscach gdzie jest pusto, sporo miejsca i nie zagraża to bezpieczeństwu osób trzecich, tylko naszemu, a takie szaleństwa na orlenie to nie wynoście poza Need For Speeda, bo chyba nie macie wyobraźni i nie wiecie czym to się może skończyć.
@Ramsey007
Wieś? Co masz na myśli? Samochody fajne, niektóre poślizgi im wyszły, tylko ich wyobraźnia jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Dałem piwo za to, że mogłem pooglądać spoko BMKi na filmie i jestem z🤬bem, tak? Po całokształcie twojego komentarza można stwierdzić jednoznacznie, że jesteś gówniarzem, j🤬ym gimnazjalistą, który potrafi tylko hejtować w internecie i to nie na normalnym poziomie, tylko na poziomie wieśniaka. Skoro uważasz, że na tym filmie jest "wieś" to idealnie nadawałbyś się na kierowcę jednej z tych BMW, ale w roli cioty, która tylko pali gumę w miejscu, a boczkiem się boi polecieć, bo w krawężnik zajebie.