Zaraz odezwą się hejterzy BMW którzy jeżdżą autobusem i nie mogą znieść faktu że jakiś dres jest mądrzejszy od nich bo zdał prawko i bogatszy bo stać go było na to prawko, na opłaty OC, Benzynę i całą resztę... A hejter od mamy na bilet miesięczny woła po czym chwali się kumplom że siano przej🤬 na chlanie a kanarów się nie boi bo taki z niego chojrak.
Pozdrawiam.
Zaraz odezwą się hejterzy BMW
którzy jeżdżą autobusem
nie mogą znieść faktu że jakiś dres jest mądrzejszy od nich bo zdał prawko
bogatszy bo stać go było na to prawko, na opłaty OC, Benzynę i całą resztę
powiem ci tak - niektóre BMW wystawiane na alledrogo czy otomoto to ja mogę kupić za połowę moich miesięcznych zarobków, nie mówiąc już o OC, prawku i innych sprawach. Wielu ludzi na to stać i to nie jest nic specjalnego.
Od kiedy państwo pod groźbą odpowiedzialności karnej, zabiera mi całkiem sporą ich część.
Kiedyś się przekonasz, to już za parę lat.
Państwo odbiera Ci część kieszonkowego ?!![]()
Jakiś Ty dowcipny. Widać zabolała Cię moja poprzednia wypowiedź.
Pozdrawiam.
Pewnie cierpisz na manię wielkości, więc to co powiem, może być dla ciebie szokiem.
W dupie mam gimbusy, które wyrażają swoje opinie bez jakiegokolwiek doświadczenia czegoś osobiście. Gdybym się przejmował każdym półgłówkiem, jakiego spotykam w internecie, to bym szybko zwariował.
Jak dorośniesz, to może zrozumiesz parę spraw. Zarobisz kiedyś na swoje pierwsze BMW z 1993 roku, w którym będzie stukało wszystko, od zawieszenia aż po osłonę na bezpieczniki, będziesz próbował bezskutecznie wyrywać blachary, spróbujesz zrobić bączka i przywalisz w krawężnik... Jeszcze wszystko przed tobą, uszy do góry.