No i się hejty posypały.
Tak, mają pasję i zamiłowanie do czegoś tam tak jak każdy inny. Nie krytykuje ludzi za to że przebierają się za postaci z anime ale uważam że co poniektóre zachowania czy też stroje są przesiąknięte gejostwem.
Mam niestety kilku znajomych którzy jeżdżą na takie conventy i nie zgadniesz co ale wszyscy oni są gejami i otwarcie się do tego przyznają. Tutaj pokazany jest jeden z lepszych spotów, pojedź na inny, już nie tak rozległy i profesjonalny con jeden z drugim a przekonasz się że tylko jeden na 10 innych eventów jest taki.Owi znajomi pokazywali video ze zlotów na których byli i uwierzcie lub nie ale dzieją się tam sceny gorszące nawet sadolowych wymiataczy.
@Mathiuser
Oczywiście mam rozumieć że tego posta napisałeś telepatycznie bo oczywiście nie siedziałeś przed komputerem tak?
@ReDD1791
Jestem Polakiem i nie wstydzę się tego. Jeżeli sądzisz że jest to powód do wstydu nie krępuj się i wyżal wszystkim jaki to nasz kraj jest beznadziejny. Zazdrościsz im tego że mają wyobraźnię i pasję? Sorry ale w moim mniemaniu niemożna być człowiekiem w pełni jeżeli nie ma się ww. rzeczy. Tylko tu jest kruczek że jeden marzy o zostaniu prezydentem, drugi astronautą a trzeci żeby przebrać się za dziewczynkę z anime i pokazanie się szerszemu gronu.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie