chociaż k🤬a sam już nie wiem.... Może jednak to jest serio? Już ostatni raz pisze na ten temat - obiecuję - ale k🤬a coś tam mi szepcze z tyłu głowy, że to jednak jest prawda. Nie popełniajcie tego błędu co ja i nie oceniajcie zbyt pochopnie. Obejrzyjcie na spokojnie jeszcze raz. Pozdrawiam ze słonecznego Karpacza.
Ale to jest poj🤬e Teraz wyobraźcie sobie co powiedziałby tefałen i wybiórcza, gdyby w takiej zabawie brał udział Janusz Korwin-Mikke, polscy debile-obywatele(tak z 96%mieszkańców Polski)okrzyknęliby go brutalem i psycholem, tak jak okrzyknęli go faszystą po akcji "ein Reich, ein Volk, ein Ticket!", polscy debile przed kolorowym pudełkiem nie potrafią dostrzec nawet tak prostej jak c🤬j ironii. No ale najważniejsze, że mamy przyjemność płacić obowiązkowy podatek na cudownych siusiaków od kopania piłki. Nie ma to jak obejrzeć sobie w TV ich cudowne widowisko na cudownym(przeciekającym)koszyku narodowym z cudownym rządem, który lansując się na lożach VIP'owskich macha do debili, którzy sponsorują ten bałagan Polska- chyba się k🤬a zastrzelę