chłopcze z chłopakiem dody w avatarze - nie mów mi, co mam robić, a czego nie.to jego sprawa z kim się zadaje, nie wtrącaj się.
Test na idiotyzm co najwyżej.statystyka to dosyć niewdzięczna dziedzina, tak naprawdę w 5 rodzinach może nie być żadnej k🤬y, a w 1 może być ich 7.odp. nie ma wystarczająco dużo danych by prawidłowo odpowiedzieć blablabla.zdałem?
Ale według logiki za taki poziom inteligencji to powinieneś już dawno nie żyć. Piszecie bzdury tylko po to, by się wykazać, a posty te czasem mają się nijak do wątku i poprzednich postów. No, jest tu kilku, którzy ogarniają i potrafią racjonalnie przedstawiać swoje poglądy. Ale bez obawy - Ty do nich według mnie na pewno nie należyszwedlug statystyki ja i moj pies mamy po 3 nogi.
Test na idiotyzm co najwyżej.
Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.
P&P = poczytaj i pokształć się, bo na dzień dzisiejszy to tak nie za bardzo.
masz tu linka, jestem dzisiaj w świetnym nastroju to 'pomagam':
pl.wikipedia.org/w...Powszechny_2002
Ale według logiki za taki poziom inteligencji to powinieneś już dawno nie żyć. Piszecie bzdury tylko po to, by się wykazać, a posty te czasem mają się nijak do wątku i poprzednich postów.
marcin_, Bo na katolickiego trolla szkoda klawki idź się wypłakać do mamusi i siostrzyczki
![]()
Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]
podpis użytkownika
lastfm