@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego c🤬ja ciac walec na zyletki a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to k🤬a pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
1. jezdnia jest pochylona
2. koles probujac jechac przekroczyl tarcie statyczne
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia
Tak wiec Apollo zamiast siedziec na sadolu i sie spinac
zap🤬laj do ksiazek a pozniej sie madruj
@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego c🤬ja ciac walec na zyletki
a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to k🤬a pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
1. jezdnia jest pochylona
2. koles probujac jechac przekroczyl tarcie statyczne
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia![]()
Tak wiec Apollo zamiast siedziec na sadolu i sie spinac
zap🤬laj do ksiazek a pozniej sie madruj![]()