osiek92 napisał/a:
Jak słucham tego gościa to czuję, że pieniądze moich starych wydane na jego edukacje poszły jak krew w piach.
Najgorsi są tacy, niby inteligentni i wyedukowani, a gówno mają do powiedzenia, bo gówno wiedzą, w dupie byli, exemplum niekryty krytyk.
Zgadzam się z tobą i do teraz dziwi mnie czemu gość cieszy się taką popularnością na YT i czemu odniósł taki sukces. Nie prezentuje sobą nic ciekawego, nie jest zabawny, charyzma porównywalna do Kaczyńskiego, jego filmiki są nudne i chyba żaden nie wywołał u mnie ani banana na mordzie ani jakiegoś przebłysku w stylu "o coś nowego" lub "dobrze gość gada". Przecież pamiętam, że w szkole takie osoby jak on trzymały się z 1 kumplem z którym byli na tej samej fali, a tak to byli outside'rami. Wracając do filmiku to faktycznie zgodzę się z tym, że edukacja powinna być dla osób CHĘTNYCH. Nic na siłę, bo gdy jakąś osobę coś zainteresuje to sama będzie chciała znaleźć informację na owy temat. Ja np. rzadko kiedy wykorzystuje wiedzę, którą nabyłem w szkole, bardziej wykorzystuje to co samemu gdzieś wyszperałem czy to w internecie czy w jakieś książce. Do dziś nie wiem po co były mi te pier****ne działy z matematyki, których nazw nawet nie pamiętam lub nie potrafię powtórzyć. To się też tyczy innych przedmiot takich jak biologia - budowa ameby czy gronkowca, wykorzystuję ją codziennie ku*wa twoja mać.