Napisałem idiotom

niech sobie nie myślą k🤬y
"Mówię lojalnie i szczerze, jeśli chcecie globalizacji swojej "religii" (ponieważ każdą religię uznaję za utopię, mimo iż zostałem ochrzczony wbrew swojej woli) zostaniecie zniszczeni w Polsce i krajach ościennych (jeśli oczywiście dojdzie do pierwszego kroku, gdzie nawet katolicy już odpuszczają)

rozumiem, iż wszyscy wyznawcy tego "nurtu" religii nie są wrogo nastawieni do każdej żywej istoty, która nie podziela Waszego zdania, ale te jednostki, które będą chciały narzucić, bądź zmusić do swojej wiary będą dosłownie społecznie zniszczone. Na szczęście Polska to kraj rasitów, także takie osoby nie będą miały łatwego życia u nas, albo wogóle nie będą go miały. Wytłumaczcie mi Państwo proszę jakimi powódkami kierował się ten chociażby człowiek ??? link -
sadistic.pl/dazenia-muzulmanow-w-anglii-vt176059.htm . Mimo że uważam religie (wszystkie) za utopie, to nie potępiam nikogo, ani nie staram się z nim walczyć, jednak jeśli w "moim" kraju będą osoby, które są skłonne do takich wypowiedzi i takiego toku myślenia, nie widzę powodów żeby nie potępić (delikatnie pisząc) takiej osoby, która narzuca swój tok myślenia...
Mam nadzieję, że nie dojdzie do takiej sytuacji gdzie Polacy będą musieli zniszczyć jakąś kulturę z powodu nacisków z ich strony. Umówmy się, szanuję czyjąś kulturę i wyznania, ale narzucania swoich ideologii nie zniosę

Jakbym się dowiedział, że mam raka to bym poszedł na wiejską i też z nimi zrobił porządek, ale teraz gdy nie jestem pewny szkoda mi się wpakować w jakąś kabałę

Także życzę jak najlepiej każdemu, lecz jeśli zobaczę podobne niepokojące akty wyznaniowe w Polsce oświadczam, że żadne sztuczne stwierdzenie "rasizm' itp. nie dadzą namrady, ponieważ raz dwa uciszymy każdego wroda... tak jak Polska upadała, tak będzie się podnosić

a z WAS się otrzepioe i PÓJDZIE DALEJ

jako człowiek w połowie wykształcony mam prawo napisać państwu, iż MOLIBDENOWY C🤬J WAM W DUPĘ jeśli zaczniecie swoją agresywną politykę ;D zostaniece zwalczeni butelkami z benzyną

to nie jest groźba tylko obietnica c🤬ci przyjaciele ;D miłych islamskich snów ;D"
wysłałem gdzieś tam na jakąś islamską stronkę, którą ktoś podał

i będę wysyłał dalej

niech dz🤬ki wiedzą gdzie ich miejsce, albo kuchnia (kobiety) albo w c🤬j daleki wschód (c🤬te szmaty)
jeśli ktoś chciałby założyć stronkę przeciwko tym c🤬tym sk🤬ielom zapraszam na priv

tzw. rasizm musi być górą

bo czy to jest rasizm czy walka o k🤬a szczyptę spokokoju do c🤬ja ??? odpowiedzcie sobie sami... już dość milczenia owiec !!!!!!!!!!!!