czy ja wiem, mi bardziej się wydaje że UE to jak związek radziecki, a Putin = Hitler, tym bardziej jak się spojrzy na dzisiejszą "czystość" niemieckiego narodu
Politycy ideowi wymarli, teraz zostali politycy czysto konsumpcyjni robiący wszystko aby sie przy korycie utrzymać.
Więc nie porównujmy III Rzeszy , UE , ZSRR bo to nie ma sensu.
up - Nie ale zobacz, że to co zamierzał zbrojnie osiągnąć Hitler ze swoją tysiącletnią rzeszą jest niemal tym samym co osiągnęła bez jednego wystrzału UE (z dodatkowymi naleciałościami z ZSRR) z nomen omen Niemcami na czele.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie