podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.KMistrzMinetyWielkaWara,
A co o mnie wiesz Ty tępa parówo? Jakoś nie mam problemu z angielskim niemieckim i ruskim. Jakoś nie mam problemu z kasą itd. Siedzę sobie właśnie w robocie i dostanę pod koniec miesiąca 4000 zł za to tylko że popracuję 2 ha resztę posiedzę w necie albo pochodzę sobie po mieście. Rozumiem że jesteś biednym zakompleksionym daunikiem i musisz szukać sobie idoli w postaci tępaków napchanych koksem. I nie p🤬l mi tym bardziej o treningach i siłowni bo nie do odpowiedniej osoby napinasz. Siłownia jest fajna, ale w porównaniu do sportów walki to możesz ją sobie dupę wsadzić. Naj🤬 bym temu spaślakowi, czy uwierzycie w to czy nie :*
A to jest właśnie problem ludzi obecnie. Większości imponuje tym że zarobił kasę. Suppper. W takim razie gratulacje, jesteś pustakami jak większość...
KMistrzMinetyWielkaWara,
A co o mnie wiesz Ty tępa parówo? Jakoś nie mam problemu z angielskim niemieckim i ruskim. Jakoś nie mam problemu z kasą itd. Siedzę sobie właśnie w robocie i dostanę pod koniec miesiąca 4000 zł za to tylko że popracuję 2 ha resztę posiedzę w necie albo pochodzę sobie po mieście. Rozumiem że jesteś biednym zakompleksionym daunikiem i musisz szukać sobie idoli w postaci tępaków napchanych koksem. I nie p🤬l mi tym bardziej o treningach i siłowni bo nie do odpowiedniej osoby napinasz. Siłownia jest fajna, ale w porównaniu do sportów walki to możesz ją sobie dupę wsadzić. Naj🤬 bym temu spaślakowi, czy uwierzycie w to czy nie :*
A to jest właśnie problem ludzi obecnie. Większości imponuje tym że zarobił kasę. Suppper. W takim razie gratulacje, jesteś pustakami jak większość...
KMistrzMinetyWielkaWara,
Siedzę sobie właśnie w robocie i dostanę pod koniec miesiąca 4000 zł za to tylko że popracuję 2 ha resztę posiedzę w necie albo pochodzę sobie po mieście...
... Siłownia jest fajna, ale w porównaniu do sportów walki to możesz ją sobie dupę wsadzić. Naj🤬 bym temu spaślakowi, czy uwierzycie w to czy nie :*
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.lol, ludzie nie wierzą że ktoś może 4000 zł zarabiać
Hahahha jakie to...smutne
Szkoda że macie lipę w życiu, buziaczki :*
Paula, normalnie to pewnie chciała byś mi loda zrobić, ale rozumiem że w tym momencie tak o mnie myślisz. Ja o was myślę podobnie i fakt że "większość zawsze się myli" powoduje że śpię spokojnie. Bhahahaha, tępaczki tak bardzo mnie śmieszą.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!KMistrzMinetyWielkaWara,
jesteś biednym zakompleksionym daunikiem,
W takim razie gratulacje, jesteś pustakami jak większość...
Paula, normalnie to pewnie chciała byś mi loda zrobić,
Bhahahaha, tępaczki tak bardzo mnie śmieszą,
Idę pożyć piątek wieczór się zbliża,
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.podpis użytkownika
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zbiorczy-vt26918,450.htm2629525