jak ktoś nie ma oleju w głowie to i na rowerze się zabije.
znam ludzi którzy zaczynali od r1, zx10, gixxów1000 i żyją i znałem tez takich którzy zaczynali od 50cc>250>500>600 i tu przeważnie ich przygoda z motocyklami i życiem na tej ziemi się kończyła.
bo MYŚLELI że mają na tyle doświadczenia żeby porządnie "odwinąć"...
taki co od razu siadł na tysiąca i po pierwszej jeździe wytrzepuje kupę z majtek i czuje respekt do maszyny na 90% pojeździ dłużej niż taki co stopniowo siada na większej pojemności i myśli że ma zajebiste doświadczenie...
Nie wem czy ktoś wie ale z reguły organy motocyklistów nie nadają sie do przeszczepów. Przede wszystkim osoby które mają kliniczną śmierć mózgu i mimo że serce bije czlowiek już dawno nie ma świadomości i mieć juz nie bedzie .
Zakup 1000 w wieku osiemnastu lat to głupota (chyba że na tor wyścigowy) nie ma takiej opcji żeby osiemnastolatka nie poniosła fantazja chęć szpanu itd , ci którym nic wie nie stało mają po prostu szczęście i dobre odruchy , ale pewnie nie raz mieli dosyć awaryjna sytacje. Sam jeżdżę to wiem. Jestem expertem lvl 999999
spoko mam od 2 lat 918cc 140 koni, żyję, a niedługo kończe 20 lat . jak za kolejne 2 lata bede żył, obalę tę teorię, przynajmniej u mnie w rodzinie. Babcia dała mi rok życia na hondzie
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie