podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Szczerze to jestem w stanie to zrozumieć. W życiu zdarzyło mi się nagłe wezwanie i 5 minut mogłoby mnie zgubić i faktycznie zrobiłem tylko "wyrwę" w szybie. Możecie linczować, chociaż dodam, że to na drodze w małej miejscowości i bez przejść dla pieszych itp. Z takiej dziury jak ma odpowiednią wielkość to dużo widać ( w jeździe do przodu).
Szczerze to jestem w stanie to zrozumieć. W życiu zdarzyło mi się nagłe wezwanie i 5 minut mogłoby mnie zgubić i faktycznie zrobiłem tylko "wyrwę" w szybie. Możecie linczować, chociaż dodam, że to na drodze w małej miejscowości i bez przejść dla pieszych itp. Z takiej dziury jak ma odpowiednią wielkość to dużo widać ( w jeździe do przodu).
podpis użytkownika
żarcie może drożeć.faktycznie, dwie minuty na oj🤬ie szyb skrobaczka sprawiloby ze 'bylbys zgubiony'.
wk🤬ia mnei takie gadanie, w miescie nie jestem w stanie niektorych dostrzec przy widocznosci dobrej, i czystych szybach bo albo cos ich zasloni albo sie zleja z otoczeniem. Ciekawi mnie twoja reakcja jakby Ci swieta krowa 'pieszy' wszedl na pasy... przez taki lufcik jestes w stanie co najwyzej zauwazyc jego morde jak Ci na maske poleci.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.No po mieście skrobię. Przeczytaj jeszcze raz poprzednią wypowiedź.
podpis użytkownika
żarcie może drożeć.zdajesz sobie sprawę że w terenie zabudowanym pieszy także może przejść przez jezdnię nawet gdy nie ma pasów?
Ba, w terenie niezabudowanym także może się takie coś zdarzyć, nie mówię już że wyjedzie Ci coś na drogę a Ty tego nie dojrzysz, zreszta jak wszystkiego co w danej chwili mijasz.
Mam nadzieje ze jak sie roz🤬biesz to zrobisz krzywde tylko sobie.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.