@Fanatyczny, spoko, widze że ty nigdy nie zap🤬lałeś, jak byś na prawdę zap🤬lał to byś znał tą chwilę, siadasz głodny, bo nie miałeś czasu niczego op🤬lić, jesz, palisz fajke, nie myślisz czy jebiesz potem czy jesteś up🤬lony smarem/kurzem/węglem, cieszysz sie z tego jaka to kanapka jest zajebista a najtańsze fajki smakują jak cygara.
A, c🤬j Ci w dupę, idź weż hajs od matki/ojca na nowe rurki, i ciesz się, bo ktoś musi zap🤬lać.
Ps. ze śląska nie jestem(całkowicie druga strona), ale boli mnie, sposób w jaki to traktuje się dzisiaj uczciwą pracę.
Oj nie spinaj się tak bo zaraz ci dupa pęknie.
Jak dla mnie zdjęcie śmieszne i pasujące do tematu, to że masz inne poczucie humoru to już nie moja sprawa, natomiast ja mam dystans do siebie i widząc po pracy przed lustrem gościa który wygląda podobnie do pana ze zdjęcia śmiałem się sam z siebie. PO PRACY. Rozumiesz?
Niestety, wstaw takie zdjęcie a ktoś cie nazwie nierobem, bogatym dzieckiem, chłopcem w rureczkach. Uniwersalny pojazd.
Wrzucisz zdjęcie księdza-pedofila - nazwą cię gimbusem
wrzucisz ruski wypadek - dziecko co nie ma prawa jazdy.
zdjęcie trupa pod ciągnikiem - bogaty mieszczuch co nie był na wsi....
Nie mył się przez ostatnie 60 lat.. Dajmy na to że przestał się myć w wieku +/- 15 lat, i żyje dłużej niż ludzie którzy się myją i ledwo dożywają 60tki
W dupie byłeś gówno widziałeś. W Indiach ludzie mają lepszą higienę osobistą niż ty w domu. Po każdym posiłku myją zęby czy to w jakiejś restauracji czy czymś innym.
PS. A ty pamiętałeś żeby umyć dzisiaj zęby?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
W ryja i tak powinieneś dostać i tak
Nie chodzi tutaj nawet o samą obrazę Śląska.
Każdy kto ciężko przepracował chociaż jeden dzień na swoim ogródku nie naśmiewał by się z tego kolesia na zdjęciu. Więc podzielam zdanie zbijok'a, że jesteś j🤬ym pedałem w rurkach.
Nie, nie powiem "ch*j ci w dupe" bo jeszcze bym ci przyjemność zrobił.