Centurion napisał/a:
Specjalnie dla naszych wszystkich forumowych napinaczy, pan który by zrobił z Wami to, co Wy z czarnymi
Z Tobą też człowieku. Mam 100% pewności ,że nigdy nie miałeś styczności z murzynem

Bawi Cię czarny rasiszm? Bawi Cię ,że 90% murzynów to rasiści i w swoim rasizmie posuwają się dużo dalej niż Biali? Że są tak skrajni w swoim rasizmie ,że palą swoich murzyńskich albinosów? Moja siostra jak miała 16 lat była napastowana przez studentów z nigerii (mamy efekty akcji afirmatywnych),a Matka szwagra mieszkająca w RPA (skąd wyjechał) została wielokrotnie zgw🤬cona. Przyjaciel mojego Ojca pracował na jakiejś plantacji w RPA i kiedy murzyni mieli przerwę od 12-14 czyli w największy skwar ,jemu kazali dalej harować ,co skończyło się dla niego pobytem w szpitalu i leczeniem które trwa do dzisiaj (z natury był nie najlepszego zdrowia). W RPA ,które jest uważane za najbardziej cywilizowany kraj afryki południowej ,co noc mają miejsce najazdy na domy Białych ,kiedy są katowani ,albo nawet mordowani mężczyźni ,a ich córki i żony wielokrotnie gw🤬cone. W telewizji mówią o domach Białych odgrodzonych płotami pod napięciem i z uzbrojoną strażą ,a nie mówią dlaczego tak jest. 95% morderstw na tle rasowym popełniają czarni na Białych tylko 5% to inne rasy między sobą. Ciebie to bawi człowieczku?