@up Nie wziął leków i tyle ^^ schizofremik z nadmiarem wolnego czasu. Jakby tego było mało, to sam sobie piwa wystawia.
Obrazek
podpis użytkownika
Posłuchaj i uwierz! youtube.com/watch?v=XgyYsgRNfR4podpis użytkownika
Posłuchaj i uwierz! youtube.com/watch?v=XgyYsgRNfR4W porównaniu do ciebie jestem bardziej kulturalny co również jest przejawem inteligencji. Najwyraźniej nie dorastasz nam w niej do pięt i przez używanie wulgarnego słownictwa oraz obrażanie innych próbujesz sobie poprawić zły humor spowodowany niskim poczuciem własnej wartości które zaś jest spowodowane jest wyżej wspomnianym niskim ilorazem inteligencji. Ale nie martw się dla Boga wszyscy jesteśmy równi.
Pomyliłeś fora pajacu, szukasz kulturalnych to wyp🤬alaj na oaza_dzieci_bozych.pl, a tymczasem c🤬j ci w dupę. Żyję nadzieją, że zobaczę kiedyś na hardzie jak ktoś udp🤬la ci głowę i sra do szyi.
Pewnie was zawiodę, ale nie wiem kto to jest KNT. Mimo to chciałbym poznać tego człowieka bo widać jest mi równy intelektem (nie to co niektórzy) i potrafi zauważyć jak ja oczywiste rzeczy, jak również ma dużą wiedzę i wie że w KKK nie ma i nie było czarnych ludzi.![]()
Jak już to ujął slammer, jesteś .. płytkim brodzikiem intelektualnym. Albo takiego udajesz, albo jesteś dzieckiem Gracjana. Wybaczcie panowie Moderatorzy, ale inaczej tego się nie da ująć.![]()
:titpalm:
W każdym razie, te murzynki gibają się jak małpyWiem, że nie odkryłem czegoś nowego, ale to jest tak przecudnie urocze, że aż żal o tym nie napisać. Tak się śmiesznie gibają jak rezusy
![]()
podpis użytkownika
Posłuchaj i uwierz! youtube.com/watch?v=XgyYsgRNfR4