Pies, piersi, pocieranie czyli krótki spacer z eleganckim psem to możliwość bliższej styczności ze swoimi priorytetami. Obydwoma.
Krótki klip antynowotworowej kampanii społecznej przypominającej o badaniu piersi.
"jaras0303"
tak się składa, że po mieszkaniu chodzą mi już gotujące obiady cycki, ale jak ktoś kiedyś mądrze powiedział "cycków nigdy za wiele". Także cóż.. Twój jakże błyskotliwy docinek w moim kierunku mam głęboko w powarzaniu
najlepsze jest to, że zazwyczaj tego typu reklamy mające zachęcać kobiety do badania piersi, bardziej przykuwają uwagę mężczyzn, aniżeli grupy docelowej
A moze o to chodzi, zeby mezczyzn zmotywowac do dbania o swoje kobiety?
"jaras0303"
tak się składa, że po mieszkaniu chodzą mi już gotujące obiady cycki, ale jak ktoś kiedyś mądrze powiedział "cycków nigdy za wiele". Także cóż.. Twój jakże błyskotliwy docinek w moim kierunku mam głęboko w powarzaniu
Co wy k🤬a chrzanicie i źle podopowiadacie z nutą. Muzyka, która tu leci to Justice-Genesis. I owszem była w NFS: Undercover. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd gimbusy, bo i tak nie dostaniecie piw. Swoją drogą jak wam się te dwa tracki pomyliły to gratuluję.