I k🤬a weź człowieku kup jakieś żarcie... tosz to k🤬ica człowieka strzela już pomijając ten filmik bo to już całkiem patologia, ale k🤬a naprawdę trzeba na wszystko k🤬a uważać na każdym kroku jak mnie to wk🤬ia idziesz do sklepu chcesz kupić j🤬ą koszulkę, koszulę, gacie czy inne gówno, którego się nie przymierza kupujesz idziesz do domu patrzysz a to k🤬a albo porwane, albo jakaś skaza tak samo z żarciem miałem już kilka takich wk🤬iających sytuacji, ja zawszę robiąc zakupy chcę jak najmniej czasu zmarnować w sklepie więc biorę wszystko co muszę pierwsze z brzegu i sp🤬alam, ale k🤬a już zdążyłem zauważyć, że na każdym kroku chcą cię wyr🤬ać, a to za mało zważą, a to k🤬a coś jest dzień przed terminem przydatność i w końcu trzeba wyj🤬 bo się nie zdąży wj🤬... boje się pomyśleć nawet co się dzieje z żarciem zamawianym, które dostarczają do domu na 100% jakiś sk🤬iel napluje do jakiejś pizzy albo w restauracji dostaniesz sos pozlewany do kupy z resztek, które ludzie pozostawiali... k🤬a jestem pewny, że to się dzieje ja p🤬le, ale się sam obrzydziłem