Mogę zaręczyć, że tego filmiku nie widziałem ja, moja żona, moi rodzice, mój brat z rodziną, moi teściowe i sporo innych osób Jak dobrze, że jest u nas ograniczenie do 50km/h i wszyscy tego przestrzegają
A ja chciałem foke kupić, i widzisz kurde. Nie dobrze wyszło. Chociaż czy jakby to samo z czym kolwiek innym zrobić efekt byłby lepszy?
pilaf666
Ford zły?! Weź do takiej foki wsiądź i się przejedź, zobaczysz jakie ma wypasione zawieszenie w porównaniu cenowym z takim samym oplem. Nie będzie porównania. VW może pracuje nie najgorzej np passat czy golf bo za podobne pieniądze ale kurde taki fiat np grande punto 1.6 zagazowany to będzie oszczędna petarda. A i wygląda całkiem. No i mało wiele nowe auto. A dla przykładu golf to będzie max 2003r.
Ludzie, przecież to nie jest ważne czy łamiesz przepisy czy nie przy czołówce. Przy ilu crash testy robią? 50 czy 60km/h. Jedziesz sobie miastem przepisowo 50km/h gość z na przeciwka też, zjeżdża na twój pas o już masz czołówkę jak w stojące auto przy 100km/h, 2 razy więcej niż w testach. Jakaś droga gdzie możesz jechać 70km/h, wbijasz się na czołówkę i już masz 140km/h! Dlatego zawsze mnie śmieszy to spuszczanie się właścicieli aut (niektórych)nad tym, że ich auto dostało 5 gwiazdek w crash testach. Dla osób bez pojęcia powiem, że 2 razy większa szybkość nie skutkuje 2 razy większymi zniszczeniami. Przeważnie jest to bliżej 2.4 raza przy modelowym czołowym. Przy najbardziej pospolitym zderzeniu 1/4 maski zniszczenia są około 3.5 razy większe niż przy modelowanym w testach zderzeniu 1/2.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie