Obejrzałeś jedno anime gimbolu i myślisz, że taki znawca jesteś? Wpierw się upewnij zanim coś napiszesz. To jest Misaki Mei Obrazek
Wyzywasz od gimbusów - jesteś taki dorosły.
Wytłumacz mi tylko na jakiej podstawie twierdzisz, ze to jedyne jakie oglądałem ? Tylko nie nie wyjaśniaj za głośno
up: nie widzisz że przepasa na złym oku jest, ciołku?
A tytuł anime to bodajże Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Nie zrozumiałeś mnie, frajerze.
Pokazałem mu jak wygląda główna bohaterka Another i dałem jej mordę by mógł zobaczyć jak bardzo się myli. Gdybyś trochę czegoś oglądał to nie mielibyśmy tematu bo byś ją rozpoznał. Wróć do swoich seriali "Jak poznałem twoją starą" i innego gówna.
Ahri potem ta dziwna laska z guilty gear XX potem sona, potem trudno powiedzieć, potem w sumie nie wiem, potem annie, potem główna bohaterka Tengen Toppa Gurren Lagann potem glowna bohaterka z anothera, potem ciulwie i na koniec lux
@worms249
@JnR123
@RaV8
Moja prośba do was. Natychmiast przestańcie mieć cokolwiek wspólnego z anime. Przez takie osoby jak wy nas normalnych fanów też mają za debili. Ale widać wszędzie trafiają się czarne owce.
Jaracię się zagranicznymi cosplayerkami. Zauważcie nasze, polskie. Niestety nie ujawnię danych, ale na pejsbuku na sexy cosplay jest sporo świetnych polskich cosplayerek.