Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die."Ty k🤬o j🤬a ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem.
W takiej sytuacji sam byś śpiewał świńskim kwikiem, a busiarz by wyszedł to byś nawet nie pierdnął i pewnie go jeszcze przeprosił. Także morda w cipe i pierdź se w fotel
Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.
Chciałbym ciebie zobaczyć w tej sytuacji
"Ty k🤬o j🤬a ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...