Bo krówka jak się naje, jedzonka, które fermentuje to może sobie pęknąć. W warunkach "domowych" np. jak się naje koniczynek to trzeba wtedy przebić jej skórę i żołądek żeby ją odpowietrzyć ;] voila ;]
Jest to typowa perforacja powłok skórnych wykorzystywana do badania strawności składników pokarmowych w paszach w poszczególnych odcinkach przewodu pokarmowego z uwzględnieniem procesów trawiennych w żwaczu.
A przebijanie brzucha jak sie krowa nażre motylkowych to trokarowanie żwacza i wyglada to zupełnie inaczej.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie