Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Nie, nie chciałbym ale od tego są oni aby wszystkich pasażerów bez biletu traktując jednakowo a nie jak w większości przypadków wybiórczo. Tego nie sprawdzamy bo śmierdzi, tego nie spisujemy bo jest trzy razy większy a tego też nie prosimy o bilet bo pijany, patrz tam babcia się chowa pewno bez biletu jedzie bo ucieka na koniec autobusu ŁAPIEMY! Z renty komornik ściągnie będzie premia!
Śmierdziucha czy innego pasażera utrudniającego innym pasażerom podróż to nawet kierowca ma obowiązek wywalić z autobusu bo to należy do jego obowiązków.
Kontrole jak najbardziej są potrzebne aby ukarać złodziei nie kupujących biletu.
Gdy jeszcze chodziłem do szkoły, to raz kanar się do mnie przywalił za brak legitymacji (wiadomo, że o 7 rano z resztą młodzieńców na pewno nie jedziemy do szkoły). Podałem fałszywe dane, walnąłem kleksa jako podpis i tyle
Jakby go puścili to tez źle, bo znając życie nagrywający poszedłby z nagraniem gdzie trzeba, że kanary zamiast wykonywać swoją pracę to puszczają wolno tych co biletów nie kasują .
I tak źle i tak nie dobrze, ale to normalka w tym kraju.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie