Film nie będzie cieszył okrągłych łbów, branie leków dla cierpiących na zaniki mięśni czy po nawrotach nowotworowych jest dla cieniasów. Wolę swoje 29 cm czystego kabla niż przerostu serca i ryzyka zawału w wieku 43 lat.
upupupup jakie wy k🤬a muly jestescie mnie kawalek moze nie cieszy , ale na ryju banan jest , troche dystansu , wolicie pedalow zapinajacych sie w dupe , albo goscia obcinajacego sobie jaja?
Discopolo, trochę domieszki techno, plus parę przekleństw i wyszła muzyka dla buraków. Figo fagot i Gang Albanii biją rekordy popularności. Społeczeństwo coraz głupsze.
Nigdy nie narzekałem na brak poczucia humoru i dystansu do rzeczywistości, ale są dwie rzeczy, które mnie niemiłosiernie irytują. Pierwsza to disco polo, a druga to Git Produkcja. Tylko widzę cokolwiek z tym związanego lub jak ludzie się tym podniecają, to mnie trafia szlag nagły.
Zresztą rzadko kiedy ktokolwiek wrzuca tu nowości muzyczne więc czemu takie coś tu się znajduje? I gdy przy normalnej muzyce rozpętuje się gównoburza typu "muzyka gatunku X to gówno" i nikomu to nie przeszkadza, tak tutaj jak się napisze cokolwiek krytycznego to od razu się jest mułem czy innym spinaczem.